Az Allee Corner-be költözik a Merck Kft.

2010 végén az Allee Corner irodaház újabb bérlővel bővült: a globális vegyi- és gyógyszeripari vállalat magyarországi leányvállalata, a Merck Kft., úgy döntött, hogy az Allee Corner-ben folytatja működését a jelenlegi szerződése lejárta után.

A vegyipari termékeket, innovatív vényköteles gyógyszereket és vény nélkül kapható készítményeket forgalmazó Merck Kft. egy teljes szintre – 1 600 m2 - írt alá bérleti szerződést, és ezzel az épület legnagyobb iroda bérlői közé tartozik. A vállalat 2011 közepén fogja elfoglalni új iroda területét.


„Azért választottuk az Allee Corner-t, a cég jövőbeli székhelyéül, mert az irodaház központi fekvése és a ház közelében igénybe vehető szolgáltatások nagyban megkönnyítik a dolgozóink és partnereink mindennapi életét. Ezen kívül még két fontos tényezőt említenék, melyek fontosak voltak számunkra a döntés folyamatában: az irodaterület gazdaságos kihasználhatóságát, és az irodaházat képviselők együttműködési készségét a tárgyalások során.”, mondta Dr. Meisel Tibor a Merck Kft. ügyvezető igazgatója.


„A Merck részére történt bérbeadással együtt az ING Real Estate fejlesztésében megépült Allee Corner irodaház egy szűk évvel az átadása után immár 92%-os telítettségnek örvend”, mondta Kovács Melinda, az irodaház bérbeadásával kizárólagosan megbízott bérbeadó ügynökség, a DTZ tanácsadója.
 

Forrás: DTZ

Lakás és lakópark ajánló

Fillér 53

Fillér utca 53

Pápay Park

Pápay István u. 5.

Sun Hill Residence

Naphegy utca 29.

KÖVESS MINKET









Lakás kereső